Öppna ytor

Lägenheterna har genomgående ljusa och öppna ytor och golvet är – med undantag för hall och badrum – av tåligt eklaminat genom hela bostaden. I den öppna delen mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig plats för umgänge och gemenskap. Via vardagsrummet når du den inglasade balkongen som gör att du stora delar av året får ett ”extra rum” där du kan njuta av solens värmande strålar. Lägenheterna i markplan har istället en egen avskärmad uteplats med plats för utemöbler och mindre planteringar. Alla balkonger och uteplatser har söder- eller västerläge.

Med förrådshus på gården samt förråd på omkring tre kvadratmeter invändigt i lägenheterna (det sistnämnda gäller inte 1:or) har du goda förvaringsmöjligheter för alla dina saker.

Hållbart boende

Köket är modernt utrustat med diskmaskin, spis med induktionshäll och varmluftsugn, energisnål kyl och frys samt bänkskivor i tåligt laminat. Köksinredningen går i vitt, metallhandtagen är stilrena och tidlösa. Med individuell vattenmätning betalar du bara för den mängd vatten som du själv förbrukar. På så vis kan du spara pengar, energi och miljö!

I badrummet är det förberett för tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger tålig plastmatta, som tillsammans med de vita kaklade väggarna skapar lättskötta och fräscha ytor. 4:orna har dessutom en mindre gästtoalett. Toaletterna är vattensparande och gör att du inte använder mer vatten än nödvändigt, något som också bidrar till ett mer hållbart boende.

Hyrorna presenteras när förhandlingarna är klara.

Från den 26 november 2019 kan du söka bostäderna i Stenskeppet, glöm inte att ställa dig i vår bostadskö redan idag.